02

Over Gate51

Een succesvolle applicatie ontwikkelen kan niemand alleen. De juiste combinatie van functioneel specialisten en programmeurs is dé voorwaarde om tot de oplossing te komen die daadwerkelijk het verschil maakt. Beide specialismen hebben we in huis. De programmeurs van Pro51 werken op ons kantoor in Gdansk. Bij Gate51 staat onderstaand team van adviseurs voor jou klaar.

Onno Steman

Managing director

Giovanni Goossens

Accountmanager

Judith Plantinga

Functioneel consultant

Eva van Viegen

Functioneel en technisch consultant

Sebastiaan Spykstra

Functioneel en technisch consultant

Onze visie

Begrijpelijke taal

We brengen IT dichter bij de ondernemer en zien het als onze missie om de verbinding te leggen tussen de dagelijkse processen in jouw organisatie en de software die nodig is om dat te ondersteunen. Dat kan nooit helemaal zonder vakjargon te gebruiken, maar onze betrokkenheid en begrijpelijke taal zorgen er voor dat we aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk.

Betrokkenheid

We dragen verantwoordelijkheid voor de omgeving waarin we werken. We kunnen en willen onze ogen niet sluiten voor wat er in deze wereld gebeurt, vaak zelfs in onze directe omgeving. Het is geen excuus dat we klein zijn. We leren nog iedere dag, maar proberen onze maatschappelijke betrokkenheid handen en voeten te geven door het gewoon te doen.

Ondernemerschap

De betrokkenheid vertaalt zich ook naar de verantwoordelijkheid die we dragen over het werk wat we doen. We zitten er als ondernemers in en willen, net als jij, een succes maken van hetgeen we met elkaar ontwikkelen. We zijn actief betrokken, nieuwsgierig, ondernemend, hands-on en – last but not least – gedreven om iets tot een succes te maken.

Wie wij steunen

Wil je meer weten?

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer. En, nog belangrijker: we zijn benieuwd naar jouw verhaal.