03

Onze klanten

Op deze pagina presenteren we met gepaste trots enkele klanten waarvoor we het afgelopen jaar gewerkt hebben. Ieder project dat we uitvoeren is maatwerk. Geen organisatie is tenslotte hetzelfde en dus is ook geen applicatie, website of CRM-oplossing gelijk. Hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren.

 • Applicaties

 • NVM

  Online applicatie voor de dienstverlening van NVM t.b.v. de ondersteuning van makelaars. Met behulp van de applicatie wordt de backoffice van makelaars uit handen genomen.

 • Previcus

  Online beheerapplicatie voor het complete proces voor WOZ-bezwaren: van aanmelding door de consument tot afhandeling bij de gemeente en Previcus. Gate51 is verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de applicatie.

 • Aanbestedingskalender

  Aanbestedingskalender is de grootste aanbestedingen-site van Nederland. Wij bieden hen functionele ondersteuning bij het vertalen van de processen naar een IT-oplossing.

 • Key-Factor

  Key-Factor biedt office assistentie op afstand. Gate51 is verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van het klantensysteem op maat.

 • SAM

  Online beheerapplicatie voor riooltechnische installaties. Onder meer voor het vastleggen en beheren van gegevens, de samenstelling, huidige staat en meerjarenplanning voor het onderhoud aan installaties. Het team heeft de frontend en backend van deze cloudapplicatie ontwikkeld.

 • WOZ Consultants

  Online beheerapplicatie (maatwerk PHP) voor het complete proces voor WOZ-bezwaren: van aanmelding door de consument tot afhandeling bij de gemeente en WOZ consultants. Gate51 is verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de applicatie.

 • CRM

 • Canso

  CANSO staat voor ‘Civil Air Navigation Services Organisation’ en is een ledenorganisatie ten behoeve van de verbetering van luchtvaart navigatiediensten. Gate51 ondersteunt CANSO bij de ledenadministratie door middel van een CRM-pakket en de koppelingen met de website.

 • Sites51

  Met onze dochteronderneming, Sites51, ontwikkelen we Wordpress websites, webshops en webportals voor professionals. Check Sites51.nl
  voor meer info.

The Gate51 team is a perfect mix of left and right brains. When we met with them to discuss the project (new website plus integration with CRM, all open source), we were immediately impressed with how easy Gate51 is to communicate with—just real, down to earth, believable people that do not talk over your head with tech jargon. They listened and spent ample time understanding our message and where we came from, ensuring the process went smoothly and the outcome was appropriate. They pulled off clever programming feats to get our site to do what we wanted, while not losing sight of the need for functionality and seamless user experience.

Esther Brouwer

Office manager CANSO

Gate51 werkt professioneel, effectief en klantgericht. Heb zelf een enorme hekel aan technisch gedoe en computers, maar elke meeting met hen ging ik met plezier naartoe omdat ze duidelijk kennis van zaken hebben en je ontzorgen. Ze denken mee in oplossingen en zorgen voor een veilige duurzame website waarmee je veel van je klanten kunt bereiken.

Mirjam van der Vegt

Ondernemer, spreker, schrijver en trainer bij MirjamVanderVegt.nl

Jullie logo ook op deze pagina?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek